Kawan-kawan

Wednesday, December 29, 2010

Yang Hidup Pasti Kembali

Bersiaran dengan cerita sedih...bertalu2 berita sedih...
Sekali lagi dikejutkan dengan pemergian Allahyarham Cikgu Khidir bin Rahmat dari SMK Nitar beberapa minggu lepas. Aku sememangnya tidak menyangka begitu cepat beliau pergi...Aku baru sahaja berkira2 nak meminta pertolongan beliau membetulkan laptop aku yang semakin memberat dengan masalah ni cuma tunggu masa semua kerja awal tahun ni clear sahaja...tapi itulah berita yang aku dapat...seorang sahabat yang sangat ringan tulang membantu kawan2 lain dalam kesusahan...pemergian beliau amat2 dirasakan kerana beliau juga merupakan antara insan pertama yang aku kenali sebagai rakan setugas ketika mula2 posting sbgai guru pada tahun 2000 dulu. semoga roh beliau dicucuri rahmat dan beliau jua tergolong dalam kalangan hamba yang solleh..Salam takziah kepada isteri dan anak-anaknya...semoga kalian tabah...

Monday, December 20, 2010

Bersiaran Semula kah aku..

Wahhhh.....lama betul tak bersiaran....
Pagi ni terbesiaran daa.....
Banyak dah episod yang tertinggal dan tak sempat nak share....
Belum lagi nak baca entriii kawan2 yg dah berkulat2....
Bila lah aku nak qada' semua ni...

Tuk malam ni...aku nak tidur dulu...

Thursday, December 2, 2010

Anak Papa naik motor...

Dapat naik motor lupa pulak kat Mak... Uwaaa....kena tinggal plak...

Time Menjengok Blog

Assalamualaikum...

Dah lama betul aku tak menjengok blog ni...
Dah macam2 berlaku..
Dah blog aku neh penuh dengan sawang...
Dah hampir sebulan jugak rasanya...
Insyaallah akan aktif kembali...
Menjejak rakan2 dan taulan huhuhu...