Kawan-kawan

Friday, March 26, 2010

Ogawa EZ-Shape




Sebenarnya dah lama aku beli EZ Shape ni. Tak lah lama sangat tapi tahun lepas la... Masa aku beli tu kat Kelantan lah. Ni gara-gara suami aku nak tengok bag kat KB Mall tak pasal2 lah sangkut plak, 2 barang plak tu... Habis duit aku keluar sayap...terbang.....

Sebenarnya aku nak beli barang lain tapi dalam kategori alat kesihatan gak lah...dah sangkut pulak dgn EZ Shape ni tak kisah lah sebab benda alah ni memang best giler kalau guna... yang tak best nya kalau time anak tak tidur tak bleh guna la...berebut plak dengan anak dara aku tu...

Kalau korang tak caya korang bleh cuba....kalau Ogawa aku yakinlah sket berbanding jenama lain. Apa pun orang nak kata aku tak kisah yang penting aku puas hati.... bukan apa biasanya fungsinya cepat berubah... faham-faham ler..(jadi tempat sidai baju huhuhu....)

4 comments:

BoZo said...

Betul aku setuju.

life according to gerberra said...

hi i nak tnya ok tak benda ni??
i just planned nak beli, tp x sure whether its ok ke tak.. i appreciatte ur opinion

zetizack said...

just want to share my exp.. to life according to gerberra.. ez shape kena sabar sbb kesan x cepat mcm basikallke atau alatan kesihatan lain. janji kena disiplinkan diri buat 10 minit 3 kali sehari...

Amy Amira said...

huh,x sabar nak beli..