Kawan-kawan

Monday, October 11, 2010

Aku jaga peksa...

Banyak giler pensel...guna satu ajer...tq en google

Dah lama tak update blog...mesti kak Rozie bising..
Diakan org yg bertanggungjawab motivasi aku dlm semua benda...
bila tak tahan dgr dia 'pot-pet-pot-pet' aku pun buat n3 baru huhu...
Itupun n3 yg hidup segan mati tak mau...
Tak per yer kak...
tq yer kak...

Hari ni aku pun merdeka semerdekanya budak-budak yg habis PMr...
Kenapa? owh sebabnya aku jugak kena jaga peksa...
Hari2 balik petang jd penatlah badan nak ber BW...hentam tido jer...
Banyak pengalaman aku dapat bila jg peksa kat sekolah cina ni...
Start dari posting sampai skrg memang ajar budak2 melayu jer..
Dulu ada gak ajar budak2 asli....ingat lagilah aku kat Zarina anak tuk Batin tu..
Ho Leng Meng (ni kacukan cina nih...) rindu aku kat mereka...

Masa jaga peksa ni ada jugak kena jaga budak pendidikan khas...masalah pembelajaran...
Ini lg lah aku tak ada pengalaman...tabah ibu bapa yg ada anak istimewa..
aku pun bahagia jaga peksa ngan dia orang...2 orang jer...aku pun duduklah dalam kelas tu...memang tak ada lenguh2 kakilah aku time tu...mereka pulak baik jer...sopan...

Apapun ini pengalaman aku selama seminggu jaga exam...tahun depan aku tak tahu nak ke idak..
pikir dulu....

2 comments:

sarah-najwan said...

patut ar...jage exam....malam ni mung pulun BMW deh...cahiyokk!!!!!!!!

HANI said...

baru pasang niat kak oii,,, ampes...dia nak main game la pulak siap nangis2....cam mana tu kak...