Kawan-kawan

Friday, October 1, 2010

Hadiah dah Sampai....


Pada 23 bulan 9 lepas sy dah terima hadiah GA daripasa Anis Sweet yang saya menangi tempat ke-3 tu...ketibaan pos laju itu membuatkan saya ni teruja nak menerai apa yg ada dalam box yang sgt cantik tu...

Mula2 buka nampaklah box nih... cantik kan...

Dalamnya pulak ada nih...yummy saya dah try memang sedap...sebelum ni saya ada jugak beli choc cam tu tapi rasa pahit...cookies dia plak sgt2 sedap dan sangat rangup...best...kalau minat nak oder klik sini yer...
http://anisweetchocs.blogspot.com

1 comments:

Anis Sweet said...

Salam Hani.... TQ