Kawan-kawan

Monday, May 3, 2010

Bila Musim Peksa...

Musim 'Exam' bagi stud kat sek ni dah mula dah...
Musim menanda pun akan bermula jugak..
Ni lah time aku kena pening baca karangan...
Dah ajar BM mcm tu lah tiap2 tahun..
Soklan peksa belum siap lagi..lg 30%..
buat soalan senaglah...tapi nak tanda nun..

Tiba-tiba teringat time tanda paper 1 BM SpM
bosan2 aku ambik gambar tulisan budak2 tu...
kalu tak boleh baca...
atau terkejut tengok tulisan mereka..
aku simpan dulu yg tu...
time tenang baru aku bagi markah...

Ni lah gambar2 nyer..ni yg tulisan ok lah ni kiranya...




1 comments:

BUNGA said...

tulisan mcm ni masih cantik lagi..saya pernah tolong suami saya tanda kertas periksa student dia... lagila pening nak membacanya...berselirat2..hheehe