Kawan-kawan

Wednesday, April 14, 2010

Apa aku buat time free

Apa yang aku tulis adalah untuk memenuhi hasrat kawan aku yang kini mengajar di SBPI Kuantan...
Pn Roziawati...moga akak berpuas hati yer...

Bila aku free n online benda mula-mula aku buat ialah buka facebook...wp aku jrg2 sangat mengomen atau membebel aku tetap bukak jugak...ha...ni lah rupa fb aku...



Tujuan jengok2 fb tu tgk2lah apa yg kawan2 dan bekas2 anak murid dok story pasal apa tapi yg lebih penting aku nak melawat kebun kesayangan aku nih......mcm2 ada...



pastu aku jengok pulak kedai makan kesayangan aku nih...bantu apa2 yang patut pulak..



kalau rajin aku g melawat kebun nih...nama dia Garden Life...aku terjerumus pun sebab tak tahan dengan ajakan kak Rozie n tak sampai ati plak nak tolak...rupa tak cun langsung...



Bosan kat fb aku buka blog aku sambil sapu apa2 yang patut...maklumlah kadang2 ada sawanglah, sampahlah, habuklah...tapi tengok akan kerajinan aku jugak....



Ha.....puas belek2 blog sendiri g lah pulak tengok blog2 lain.....teratak rakan2 blog tapi yg pasti aku akan tengok kak Rozie punya dulu...kalau ada sidai kain yg baru aku akan buka n baca....

Tulah yg aku buat kalu aku online...harap akak puas hati yer....ok tak?

0 comments: