Kawan-kawan

Saturday, September 18, 2010

Ape KENA ni??


Aku tengah heran ni...
apa kenalah dgn lappy ni...
semua iklan nuff tak kuar...
padahal kat pc besar aku tu keluar pulak...
(masalah pc tu tgh rosak skrg ni hhuu, lagipun suka BW pakai lappy jer..)
jangan kata nak klik kat blog kawan2..
kat blog sendiri pun tak kuar..
kesian kat kwn2 yg sudi klik2 nuff aku...
bila depa buka blog aku ada lak nuff tu...
tapi aku tak bleh buat perkara yg sama kat mereka..
tak baik tol...
abis cam mana nak klik...sebab iklan tak mou keluar niiiii...
Sape buleh tolong...saya nak selesaikan masalah ni...
Kepada kawan2 yg sudi klik nuff saya...terima kasih diucapkan...
bila masalah ni dah ok..saya layan nuff korang...

saper leh tolong mak budak yang baru belajar ni.....
TolonG Yer :-)

6 comments:

sarah-najwan said...

patut nuff aku mu xnmpk..prob rupenyer...pahni..klik2..

shark said...

rasanyer suma nuff blogger x kuar..
ngah update system kot

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

saya pun baru tempek nuff kat blog hahaha..tk tau nk letak cam mana sbb tu iklan tk kuar...

HANI said...

@ kak rozie..tu pasallah aku tak pernah serempak lg dgn nuff kat blog mu...adoiii

HANI said...

@shark..kalau tgh update tak pa lah...tapi kalau online kat pc ada juga dia kuar..kat lappy ni langsung tadak..

HANI said...

@adlin..letak cam biasa jer..mcm org lain jugak...tapi tak tahulah kot betul kata shark tu tgh update sistem