Kawan-kawan

Tuesday, September 21, 2010

Mampukah aku nak BW giler2???

Dah siap2 nak g belajar keta dah ni..semoga berjaya kak...


Malam ni aku curik2 jer BW...
Di samping aku ni ada En. Madi dia ada gak jeling2...
Ye lah..aku cakap aku nak siapkan slide nak buat mengajar sok...
Tub2 aku dok buat menda lain plak..takut dia naik hangin plak...
Nasib baik mlm ni ada citer2 best kat TV jd tak adalah dia fokus sgt kat lappy nih...
Esok aku kena ngajar sensorang..kena handle lah budak2 yg 108 org tuh...adoiii pening gak kelas anjal nih...
Rakan kongsi aku Kak Yang2(ini gelaran manja sebab dia suka panggil sesapa sahaja dgn panggilan yang-jd kita pakat2 panggil dia YangYang plak) nak g test drive...(dia dah tak nak pakai driver lg tahun depan)
Aku harap dia akan berjaya dalam test tu...
Aku harap dia cukup sihat untuk test esok (semalam keadaan kesihatan agak kurang baik)
Esok aku akan berkorban untuknya..
Dengan mengajar secara single...
Dah..

3 comments:

MamaYatie said...

tu la org kata, cikgu ni ibarat lilin..tabik spring kat smua cikgu

HANI said...

yer lah kak ni time stress ni kak..nak peksa...kita pun takut gak...

sarah-najwan said...

skoloh aku pom samo jah...study maut male2..pahtu dale kelas..ZZZzzzzzz...hrp2 dorang buat yg terbaik xam nati...skol aku berat gak trial aritu...