Kawan-kawan

Wednesday, September 22, 2010

Followers yg ke-100 blog aku

Nilah rupa blog follower yg ke-100 tu..
Bukan men lg ambik masa maklomlah nak kena gak study skit2..tak kan men redah jer..
(Ada adiah tuk dia...tapi adiah biasa2 jer, bukan warna pink pon....)
Nama blog dia ialah Aku Gadis Biasa..
Nama dia Sya Hassan tapi suka sgt guna nama SOYAH...nape ekk???(jawab yer)
Sya nih dia minat sensangat kat warna Pink n Itam...sebab tu lah kot ada kasut pink tu...
Aku taktau plak si Sya orang Kelantan ke atau belajar jer kat Kelantan..
Sebab dia ni berstatus pelajar lg nih...(dapat maklumat dr apa yg dia tulis lah..aku bc sket2)
Pasir Mas tu Sya dok kg apa? Hehehe dekat2 jelah dgn kg akak ni....
Best gak baca hasil tulisan budak ni..leh tahan lawak juga...
So...meh kita pakat gi jln kat Umah SOYAH Si Gadis Biasa....Jom...

p/s: nanti tulun jawab persoalan2 kat atas tu erk sya...

4 comments:

sarah-najwan said...

wow!!! presentasi canggih ni..kalah aku...ki3..xpe2..ni memberi idea utk aku bg gift pulok..tgguuuuuuuuuu

HANI said...

bagi kat aku sekali kak..puji jer mano jadi...

sarah-najwan said...

tggu aku gi NZ lak..dok numpang umah jaja kt auckland..ki3

sya hassan said...

sy gune nme soyah sbb laen dri yg laen..agpon nme asal sy rmai sgt org gune..hehe..erm a'a..memg sy duk klatan.. kat kg.kasa.. akak duk mne??
=)