Kawan-kawan

Thursday, September 2, 2010

Dah masuk Zon Cuti...yahooooo...

Pinjam yer En Google
Bila habis jer sekolah tadi aku betul2 dalam mood cuti...lapang rasanya...
Semua kerja2 yang patut disudahkan tinggal kat sekolah...
Tak mou buat balik rumah...tak mou benda2 tu naik keta balik beraya jugak...
Sebab aku tau kalau bawa balik kg pun aku akan anak tirikan mereka..
Malah aku tak akan jeling pun mereka..
Mereka akan terperap jer kat tepi dinding atau atas meja dalam bilik yang gelap...
Kalau itu terjadi aku akan sedih walaupun time tu aku cuti...
Kerana aku tau semua tu tak akan setel gak...
Malah jadi mimpi ngeri pulak kat aku...

Esok lepas sahur n sembahyang subuh aku akan bertolak balik kg aku n suami nun di KELANTAN sana...
Kalau ada jodoh akan singgah umah kak Rozie di Kuantan...tapi belum pasti...aku nak tunaikan permintaan dia tu nak adiah ari jadi....
Dalam perjalanan esok pasti compius terjadi...."nak balik rumah siapa dahulu?....
****Rumah Tok Mek & Atuk @ rumah Tok Mek & Tok Ayah...
Ini juga satu persoalan yang besar nih....
Tak boleh salah buat pilihan..
Tapi kalau tak ada pilihan jawapannya kami akan buat lucky draw..
Caranya?
Tanyalah Hani Arina...dia pasti akan ada jawapannya......

Buat semua kawan2 SELAMAT BERCUTI....

4 comments:

sarah-najwan said...

jah..singgah umah aku wey...30 ketul muffin..yeyehhhhh...

Aidi-Safuan said...

huhu... balik kelantan tak ajak!

HANI said...

oh..kak dapat gak kita jumpa dipinggiran Shell..tapi aku tak mow g umah mu sebab dah lewat...lg pun bulan puasa...kau kan tahu aku nak makan budu di rumah mu..

HANI said...

Hehe...Aidi balik kelantan gak ker??? pasai apa tak tel awal2 sikit...kan dah kena tinggal...