Kawan-kawan

Monday, August 23, 2010

Bila Suami buat Hal???

Ambik dari Google jer gambar ini..
Assalamualaikum.....

Dari semalam saya dok fikir pasal n3 ni....
Tapi n3 ini tak ada kena-mengena dengan tuan rumah yaa....

Bila suami buat hal...apa kita para isteri ni nak buat???
Buat hal yang macam mana yerk???
Owhh..Dia Jatuh Cinta Lagi...Nak Kahwin Lagi Satu lah...

Korang rasa apa tindakan korang????
Boleh bagi tahu???

10 comments:

BUNGA said...

oohhh.. sgt merbahaya ini.. heheee
tak tahu nk buat mcm mana sbb tak kena (mntak2la dijauhkan.Amin.. :)

sarah-najwan said...

walau xde kene mengena ngan tuan umah..ade kene mengena ngan kawan tuan umah kot...sapo jah wey?...

HANI said...

Betul tu Bunga, saya memang tak sanggup....(selalu doa dijauhkan gangguan org ketiga nih...)

HANI said...

Tul tu kak Rozie...adalah sket2...tunggu part 2 yer...i cerita hahahah...tapi tak adalah versi ngumpat..

mekchu said...

balik kg!!! huaaarghhhhh... mintak dijauhkan

FAZLI said...

bincang elok-elok dengan dia... apa faktor penarik dan penolak,
Boleh juga guna analisis SWOT ; apa Strength (kekuatan), Weaknesses (Kelamahan), Opportunities (Peluang) dan Threat (ancaman).

HANI said...

To Mekchu...kita selalunya mcm tu bila ada masalah mesti cari keluarga...apa lagi balik kg la....betul..mintak dijauhkan...

HANI said...

Patutnya mcm tu lah fazli...tapi orang kita ni jenis cepat melenting...kalau cool tak pa ni suka buat yg tak baik...

Aidi-Safuan said...

terima jerla seadanya. dah takdir nak camtuh, takkan nak lawan takdir plak. :)

Mommy Pinky said...

Sebagai perempuan, memang susah nak terima benda2 nie.. Hadoi, msti kita terfikir ape kurangnya kita ape lebihnya dia. Tapi jodoh dah ditentukan tuhan sapalah kita untuk menidakkannya..