Kawan-kawan

Monday, August 23, 2010

Syoknya shopping buku 10k

Pinjam dari Google

Assalamualaikum....
Macam best jer dengar...
Macam banyak jer duit nak shopping cam gitu...
Tapi memang puas giler...
Sampai tak tahu dah nak beli buku apa...
Seronoknya ambik buku bila tak payah pikir berapa kosnya...
Dah empat kotak besar buku kita orang pilih...(pilih bersama Neil, Azlan, K.Yg, Zairi dan Ustz Tahril)
Rupanya ada lagi balance RM1100...
Ingatkan tak cukup...
Apa yg pasti teruja gilerlah...

TQ kat PIBG SMSSI kerana sudi derma duit RM 10-20k setahun untuk library SMSSI beli buku...
Bukan untuk sesiapa...tapi untuk anak2 mereka juga....

2 comments:

sarah-najwan said...

teringat zaman aku jd guru media thun lps...xsuke time nk perabis duit...letih nk gi milih buku2..seb baik thun ni pegang majalah..hehe

HANI said...

tapi aku cam semangat bila cik neil semangat...cik neil tu bakal guru media baru sek ni huhu