Kawan-kawan

Thursday, August 5, 2010

Kegilaan di PeSTA BuKu Johor 2010




Ni gambar2 yang aku snap kat Pesta Buku Johor tu...
Tak banyak sangatlah duit2 yang aku habiskan..sebab anak aku kan kecik lagi..
Tapi pakat gile nak lukis muka kartun..
Tu gambar kartunis yang dok lukis kartun tu kartunis Gile2 dan ada lagilah..

Pas tu lapolah pulak...dahaga tak yah cakap...
Aku makan mee kat atas tu..nama apa ntah..kat medan selera di GIANT. Air? dah tentulah air kelapa...aku pantang kalau tak minum air kelapa..mesti minum..

4 comments:

sarah-najwan said...

jah..kalu ko nk tau..kartunis yg berdiri tu hubby kwn aku tau..lupa lak nama kartunis ni >mjlh gila2 dlu..

dimanalah kwn aku dulu tu..baik jgk dr UM smpai la sama2 posting kt klang dlu...

mummysyafie said...

waktu pesta buku cenggini best kalau nak cari buku rujukan.

BUNGA said...

wah.bestnyaaaaaaaa...mesti cantik gmbr muka katun tuh..

tp yg paling best... gambar kat bawah tu... tu mee sizzling kan??? adeiiihh.. rindunyaaaa nak makan... terliur plak..hheeeheheeee

Yan said...

tu bukan hot plate ke name dia???

ermm ske air kelapa eh??? wah samela kite... time peknen pun kite still gilerkan air kelapa...